Header image  
 
line decor
  
line decor
 
 
 
 

 
 
LIDMAATSCHAP

Voor 35 euro wordt jouw gezin lid van de Gezinsbond. Dankzij jouw steun kunnen wij de belangen van de gezinnen nog beter en met nog meer kracht verdedigen. Jij mag op onze steun rekenen en... wij rekenen op jou!

Als lid krijg je om de veertien dagen onze gezinskrant 'De Bond', met informatie over de bondsactiviteiten in jouw buurt en je geniet van alle voordelen en diensten die de Gezinsbond aanbiedt.
Om lid te worden, kan je terecht bij de verantwoordelijke van jouw plaatselijke bondsafdeling (zie 'De Bond in je buurt') of bij de ledendienst in Brussel op nummer 02-507 88 88 of via ledendienst@gezinsbond.be. Je kunt je ook lid maken via het aanvraagformulier op onze site. Je vult alle gegevens nauwkeurig in. Eens je op verzenden klikt, wordt jouw aanvraag behandeld door onze Ledendienst.

Naar aanleiding van een geboorte bieden we je een gratis lidmaatschap aan en dit op voorwaarde dat je nog nooit lid was (betalend of gratis) van de Gezinsbond. Het gratis lidmaatschap is eenmalig en geldt als kennismaking met onze organisatie. Bij iedere geboorte ontvang je ook gratis ons tijdschrift Brieven aan Jonge Ouders.

Hartelijk welkom bij de Gezinsbond!
Klik hier voor het aanvraagformulier om lid te worden.
Klik hier om een adreswijziging te melden.

Meer info bij
Lode Danneels
Werkenstraat 72 A
8610 Werken
051/57.04.09